ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
a weboldala
Legyen mindíg naprakész


ATEK weboldal készítés ügyfélszolgálat

Nincs annál kellemetlenebb, mint egy weboldalról érkező ügyfélnek elmagyarázni, hogy miért nem tudja a weboldalán látott terméket annyiért megvenni amennyiért ott látja, vagy magyarázkodni, hogy az már egy régi feltöltés és különben sem forgalmazza már azt a terméket.
Ön vásárolna ezek után bármit is egy ilyen helyen?


Ezért nagyon fontos, hogy a weboldala NAPRAKÉSZ legyen!
Erre mi Önnek két megoldást is kínálunk. Az első, ami Önnek a legkényelmesebb és legegyszerűbb, ha a weboldala karbantartását szakemberre bízza, aki az Ön utasításai alapján elvégzi a szükséges módosításokat. Természetesen ehhez szükséges némi idő, esetleg egy-két nap. Ha az Ön vállalkozása nem változik ennél gyorsabban, akkor ez a legjobb megoldás.

A másik megoldás melyet Önnek ajánlunk és ügyfeleink által talán a legkedveltebb megoldás, amikor a weboldalát úgy alakítjuk ki, hogy az egy online adminisztrációs felületen keresztül, bármikor szerkeszthető, frissíthető legyen. Ebben az esetben Ön vagy munkatársai bármikor frissíthetik weboldalát és néhány percen belül már az új termékek, akciók, képek, vagy referenciák láthatók az oldalon.

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!