próba


próba

Felhasználási Feltételek

 

Hatályos 2024. január 1. napjától

 

A jelen felhasználási feltételekben a www.panasz-online.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap vagy Weboldal) látogatóit (a továbbiakban: Felhasználó) tájékoztatja a HR-JET CONSULTING Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor út 73. I/3., képviseli: Fekete Henrietta ügyvezető, cégjegyzékszám: 08-09-004116, nyilvántartó hatóság: Győr-Moson-Sopron Megyei Törvényszék Cégbírósága, adószám: 32183128-1-08, e-mail: info@panasz-online.hu), mint a Honlap üzemeltetője (a továbbiakban: Üzemeltető) a Honlap látogatásával kapcsolatos szabályokról.

 

Annak érdekében, hogy a jelen honlapon elérhető szolgáltatások és információk biztonságos igénybevételére és felhasználására vonatkozó, jogilag kötelező feltételek meghatározásra kerüljenek, a Honlap használatának megkezdésével valamennyi Felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek).

 

A Honlap látogatója, böngészője Felhasználónak minősül.

 

  1. A Honlap tartalmához kapcsolódó jogok

A Honlapon megjelenő valamennyi tartalom, különösen, de nem kizárólagosan az ott megjelenő szövegek, fényképek, videófelvételek, hanganyagok az Üzemeltető kizárólagos tulajdonát képezik. Az ezekhez fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az Üzemeltető. Ezek bármely célból történő felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, írásbeli beleegyezésével lehetséges.

 

A honlap domainje az Üzemeltető kizárólagos tulajdona, mellyel kapcsolatos jogait az Üzemeltető fenntartja. Tilos a weboldal forráskódját, adatbázisát jogszerűtlen módon megszerezni, visszafejteni, vagy erre törekedni.

 

A Honlapon megjelenő információk kizárólag változtatás nélkül, forrás megjelölésével terjeszthetők.

 

  1. A Honlap használatával kapcsolatos felelősségi kérdések

 

Az Üzemeltető törekszik arra, hogy a Honlapon fellelhető tartalmak pontosságát biztosítsa. Az Üzemeltető kizárja a felelősségét minden olyan kárért, melyek az oldal elérhetetlenségéből, egyéb zavarból, az oldalon felelhető tartalmak – akár a jogi szabályozás módosulásából, akár más körülmény folytán felmerült - pontatlanságából erednek. Amennyiben a Felhasználó a Honlap tartalma alapján döntés(eke)t hoz, az Üzemeltető kizárja a felelősséget valamennyi  olyan kárért, amelyek ezen döntés(ek) következménye.

 

A Felhasználó a Honlapot csak magáncélokra használhatja, és vállalja, hogy a Weboldalt semmilyen kereskedelmi vagy üzleti célra nem használja fel.

 

Az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal a Honlapon esetlegesen elhelyezett linkeken keresztül elérhető más Honlapok tartalmáért.

 

  1. Adatvédelem

 

Kérjük, hogy olvassa el a Honlap használatával kapcsolatos Adatkezelési tájékoztatónkat.

 

  1. Egyéb feltételek

 

Az Üzemeltető bármikor jogosult a Honlap tartalmát módosítani, annak működését korlátozni, felfüggeszteni vagy megszakítani, akár a Honlap frissítése, karbantartása érdekében, akár egyéb az Üzemeltető érdekkörében felmerült okból.

 

Az Üzemeltető jogosult továbbá minden olyan tartalmat eltávolítani, hozzáférhetetlenné tenni, mely a Honlap működését zavarja, üzemeltetési céljaival ellentétes, vagy jogszabályt sért

 

Az Üzemeltető fenntartja a jogot arra nézve, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket a jövőben bármikor felülvizsgálja, valamint azt módosítsa, illetve kiegészítse. Az esetleges változások tekintetében a Honlapon közzétett változat minősül a hatályos Felhasználási Feltételeknek. A Felhasználási Feltételek legutóbbi frissítésének időpontját a Felhasználási Feltételek tetején lévő „Utolsó frissítés időpontja” felirat melletti dátum mutatja.

 


KORÁBBI BEJEGYZÉSEK


Hasznos tanácsok Webáruház indítás előtt


Elavult, régi weboldalad van?


Fontos tájékoztatás


A webáruház indítás buktatói I. rész


Eljött a változás ideje a lassú weboldalak végleg lamaradnak


Weboldal készítés már 79.000 Ft-tól


Weboldal, weblap, honlap ? Mi a különbség?


Milyen domain név kell egy vállalkozásnak? .hu, .com vagy .eu?


Te tudod mák kik lesznek jövőre a vevőid?


Miért szükséges egy weboldalt frissíteni


Mielőtt weboldalt indítana...


Öt tévhit a weboldallal kapcsolatban


Milyen a jó domain név?


Mik azok a keresőmotorok és miért fontosak weboldalunk szempontjából


Mire is van szüksége egy induló vállalkozásnak?


HOGYAN KÉSZÍTS ÜTŐS BEMUTATKOZÓ "RÓLUNK” OLDALT WEBOLDALADRA?


Így mehet tönkre egy vállalkozás. Vigyázzon Önnel nehogy megtörténjen!


OSZD MEG MÁSOKKAL IS!