Webdesing
Webdizájn
Logó tervezés


Webdesign Győr

Grafikai tervezés

A bizalomkeltő vizuális megjelenés elengedhetetlen a weboldalak esetében is. A grafikai tervezés során elkészül a cég vagy a weboldal logója és arculata, amely egyben lehet a cég teljes arculata is. Nagyon fontos, hogy a látogató számára első látásra pozitív élményt nyújtson, bizalmat sugározzon a megjelenés. A cég teljes arculatát úgy alakítjuk ki, hogy a felhasználó minden médián felismerje, a cég arculatát legyen az egy papír alapú szórólap, névjegy, újság reklám vagy telefon böngészőjéből megnyitott weboldal grafika.

Ön járt már úgy hogy keresett valamit és folyton az járt az eszébe “hol is láttam?”. A tudatos és tudat alatti memóriánkban, megmaradnak azok az információk, amelyet láttunk valahol, vagyis Grafikai Tervezés Győr valami ami “megfogta a szemünket”. Lehet ez egy üzlet szépen felmatricázott kirakata, amely olyan terméket ábrázolt, amire éppen aktuálisan szükségünk van, vagy egy termék csomagolása, amely kitűnik a többi közül.


A grafika nagyon fontos része minden vállalkozás, cég megjelenésének. Ez alapján kategorizálják be a leendő ügyfelek vagy vásárlók üzletünket, termékünket. Ha nem szimpatikus amit látunk, a részletek már nem is érdekesek, pedig elképzelhető, hogy maga a termék sokkal jobb a versenytársaknál.


A grafikai tervezés folyamán cégünk figyelembe veszi az ügyfél elképzeléseit, megvizsgálja a versenytársak hasonló termékeit, szolgáltatásait, hogy az ügyfél által kínált termék vagy szolgáltatás kitűnjön azok közül!


Cégünk vállalja az alábbi grafikai tervek elkészítését:


logó tervezés

céges arculat tervezés

céges arculat újra tervezés, modernizálás

reklámanyagok, szórólapok tervezése

névjegykártyák tervezése

webgrafika tervezése

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen ajánlatot!


Webgrafika

A webgrafika elkészítése során a weboldalon megjeleníteni kívánt grafikai elemeket, rajzokat, képeket, logókat alakítjuk úgy, hogy azok gyorsan de mégis jó minőségben jelenjenek meg a különböző webböngészőkben. A mai világban nem a nyomtatott sajtó és a bedobott szórólapok által ismerhetjük meg az új vállalkozásokat, termékeket, hanem számítógépünk, telefonunk billentyűi segítségével.


A webgrafika kialakításánál kiemelkedően fontos hogy minden eszközön – legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy mobil telefon – Webgrafikatökéletesen jelenjen meg az oldal. Igaz ez a megjelenésre, hogy megfelelő színeket és elemeket használjunk, amelyek tökéletesen láthatók bármekkora is a képernyőnk mérete. Hiszen ha nem látjuk a betűket az élénk grafika miatt a tartalom már nem lesz érdekes, hisz ki olvas úgy hogy közben belefájdul a szeme?!


Emellett fontos, hogy mind a képek, mind a szövegek alkalmazkodjanak az eszközünk kijelzőjének méretéhez. Ez több okból is nagyon fontos az oldal megjelenésénél.


Ha a szöveg nem alkalmazkodik a képernyő méretéhez, akkor olvasás közben húzogatni kell jobbra-balra. Ez rontja a tartalom értékét.


A képek megfelelő mérete is fontos, egyrészt amiatt, hogy egy nagy kép nem látható teljes egészében egy kisebb képernyőn, másrészt pedig azért, mert a nem megfelelő méretű képek lassítják az oldal betöltését és emiatt érdeklődőket veszíthetünk.HTML5 technológia

A technológia fejlődésével a weboldalak megjelenítését szolgáló böngészők is folyamatosan változnak. Néhány évvel ezelőtt nagy divatja volt a mozgó, villogó úgynevezett Flash oldalaknak. Ma már a legtöbb böngésző nem támogatja ezek megjelenését. Mivel a mozgó képek, videók megfelelő megjelenítése ma is fontos része a weboldalaknak, ezért erre az új HTML5 technológiát fejlesztették ki. A modern weboldalak már ezzel a technológiával készülnek.Reszponzív megjelenés

Az angol responsive = érzékeny , fogékony, befolyásolható, kedvezően reagáló, könnyen vezethető, irányítható szóból származik és a weboldalak esetében azt jelenti, hogy a weboldal érzékeli, hogy milyen böngészővel milyen eszközön jelenítik meg és alkalmazkodik ahhoz. Ezáltal a felhasználók részére e legjobb felhasználói élmény és könnyű kezelhetőséget biztosít.

Ez hétköznapi nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy a látogató részére akár laptopon akár egy kisseb kijelzős okostelefonon is könnyen kezelhető és olvasható a weboldal.
A webdizájn tehát egy összetett dolog és nagyon sok múlik rajta, ezért az általunk készített weboldalaknál nagy hangsúly fektetünk a megfelelő webdizájn kialakítására.